Barça

Giráldez: “El partit ens servirà per veure a quin nivell estem abans de la Champions”

Després de l’aturada de seleccions, torna la lliga just abans de la Champions. El Barça, que pot proclamar-se campió aquest cap de setmana, rep demà l’Atlético de Madrid (12 h, DAZN). Aquestes han estat les declaracions més destacades del tècnic, Jonatan Giráldez, en la roda de premsa prèvia:

Possibilitat de ser campiones

“No depenem de nosaltres, però tenim la possibilitat de guanyar un títol. És una motivació, però si no tornarem a tenir una oportunitat d’aquí a dues setmanes. El partit de demà també servirà per veure a quin nivell estem abans de la Champions”.

Partit del Chelsea en l’horitzó

“No hem de fer coses diferents. Hem de continuar amb la tensió d’intentar fer les coses de la millor manera possible. Desviar l’atenció no ajudaria a preparar els partits. Tots són importants. En funció del de demà arribarem amb unes sensacions o unes altres”.

Les lesionades

“Alèxia està fent pràcticament entrenaments complets. Pina està trigant, però ja està fent part de treball al camp. Mariona està al 100% i probablement estigui disponible per al partit de demà”.

“Hansen? Tenia unes molèsties al genoll en el partit contra l’Alhama, però està bé i disponible”.

Les renovacions

“És una mostra de confiança per part del club. Que es puguin fer amb temps ens ajuda per tal que les jugadores es puguin centrar en la part esportiva”.

Possibles fitxatges

“En parlem des de l’inici de la temporada. La planificació s’ha de preveure. Poden haver-hi canvis. Som un club que sempre intentem millorar i és important saber quines possibilitats tenim al mercat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)