Barça

“En tenim moltes ganes”

Jonatan Giráldez i Lucy Bronze Entrenador i lateral del FC Barcelona

Arrenquen unes noves semifinals per al Barça, i el seu entrenador, Jonatan Giráldez, considera que tot es decidirà a l’Spotify Camp Nou. “És una eliminatòria de 180 minuts. Estem en un molt bon moment. Sabem que tindrem un duel molt important, en un gran estadi, i que es tancarà tot a la tornada. En tenim moltes ganes”, va explicar. El gallec té clar què cal fer per marxar a Barcelona amb un bon resultat. “Hem de mantenir el pla de partit i no sortir-ne. No podem donar la sensació que fem coses diferents. Hem de tenir el control de la pilota i gestionar emocionalment totes les situacions. El principal objectiu és aconseguir un bon resultat”, va explicar Giráldez, que espera un Chelsea ple de “confiança” després d’eliminar el Lió.

El tècnic va voler deixar clar que l’equip està centrat en el duel d’avui i que no pensa en la tornada a casa, davant de l’afició, en el que podria ser el retorn d’Alèxia. “Sabem que hi ha coses que no podem controlar, però et puc garantir que el focus de tota la plantilla és únicament i exclusivament el partit de demà”, va dir, i va afegir el següent sobre la capitana: “Que vinguin totes i que estiguin disponibles per entrenar-se és una bona notícia. La tornada? Afegir una pressió ara, quan hem de jugar un partit important demà, no té cap sentit. Ja veurem amb quines jugadores arribem per a la tornada decisiva a casa.”

Bronze, extramotivada

Qui viurà les seves primeres semifinals amb el Barça és Lucy Bronze, arribada l’estiu passat. La lateral anglesa afronta el duel amb moltes ganes. “Soc una jugadora a qui li encanta jugar aquests partits grans. No hi ha un exemple millor que el duel de demà. Com a anglesa, jugar aquí també motiva més”, va dir Bronze, que no amaga la seva ambició. “Una de les raons per venir al Barça era poder lluitar per la Champions. No hi ha gaires equips al món que juguin aquestes grans competicions i aspirin a ser campions. El Barça n’és un”, va cloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)