Barça

Busquets: “Això no és un adeu sinó un fins aviat”

Al vell Camp Nou encara li queda un fil de vida i és que l’acte de comiat d’una llegenda blaugrana no podia tenir un altre escenari. Sergio Busquets ha posat aquest vespre punt i final a la seva etapa com a jugador del Barça envoltat dels seus companys, família, amics, junta directiva, staff tècnic i també delegats d’altres clubs on va jugar als inicis de la seva carrera, inclús també del màxim rival, qui ha enviat Emilio Butragueño com a representant.

Una trobada solemne, molt correcte i en què hi hagut les bromes justes, en completa sintonia amb el caràcter del capità, segons l’han descrit els seus companys d’equip i també el seu amic i fins ara entrenador, Xavi Hernández. Una d’elles és que, en breu, al grup de whatsapp que comparteixen els jugadors de la primera plantilla apareixerà el missatge ’Busquets ha deixat el grup’ tot i que ell sigui l’administrador.

Leo Messi, Andrés Iniesta, Luis Suárez, Luis Enrique i Pep Guardiola entre molts d’altres han volgut estar presents mitjançant diferents missatges de vídeo en què han lloat la seva figura no només dins el terreny de joc sinó també fora. De fet, companys actuals de vestidor com Lewandowski i Raphinha, però també els joves Ansu Fati, Gavi i Pablo Torre han agrait haver estat tan proper amb ells, a pesar de la veterania.

Sergio Busquets ha explicat que “a principis de temporada ja ho tenia més o menys clar i vaig anar madurant la decisió amb la dona veient com havien estat els últims anys, que no havien estat els millors, però després anava a entrenar i em feien dubtar”. Tot i així, ha dit que “la decisió està presa” i que a pesar que “és llei de vida”, trobarà a faltar “venir al camp a jugar”. En un futur vol “provar de ser entrenador. Vull veure si hi valc, perquè una cosa és tenir els coneixements i una altra, saber transmetre’ls”. Qui sap si ho aconseguirà i si un dia podrà seguir els passos de Xavi, però Busquets s’ha acomiadat amb un “això no és un adeu sinó un fins aviat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)