Barça

Jordi Alba s’acomiada i ho fa renunciant a part de la seva fitxa

Ahir va ser el torn de Sergio Busquets i avui ha estat el de Jordi Alba. A l’Auditori 1899, en un acte presentat per José Corbacho, el lateral de l’Hospitalet s’ha acomiadat davant de la seva família, club, companys, ex companys i amics.

En l’acte, Alba ha fet un discurs inicial en què ha donat agraïments per a l’afició, al club, companys, treballadors, a Tito Vilanova qui el va fitxar, als seus pares, germà, representants, als amics, als avis i a la familia que ha format amb la seva dona. S’ha emocionat el dorsal 18, homenatjat, després amb missatges dels seus actuals companys, d’ex companys i ex entrenadors.

“Vaig posar la primera pedra de la ciutat esportiva i avui soc aquí”, ha dit el futbolista, que ha recordat els seus inicis. “Creia que podria jugar a primera divisió, però no pensava que podria fer la carrera que he fet”, ha manifestat. “M’hagués agradat quedar-me, però és el moment de marxar”, ha assegurat.

Gest de Jordi Alba

Al final de l’acte, ha parlat Joan Laporta. I, emocionat, ha revelat que Jordi Alba ha renunciat a una part important de la seva fitxa: “Té un bon contracte, se ’l’ha guanyat. I per iniciativa seva, a tingut la deferència renunciar a una part important de la seva fitxa, per donar-nos marge per poder fer un equip competitiu. Li vull agrair. Demostra la personalitat. Ets part de l’escut, el Barça és casa teva.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)