Barça

La carpeta de Messi continua oberta

Barça. El club blaugrana continua treballant en el pla de viabilitat que li demana LaLiga per fer lloc a l’astre argentí, que no continuarà, ja segur, al PSG

En el Barça no renuncien a Leo Messi. L’astre argentí quedarà lliure el 30 de juny, ja que no renovarà amb el PSG, cosa que ahir, si és que hi havia algun dubte, va confirmar el tècnic, Christophe Galtier. “Ha estat un honor i un privilegi entrenar el millor jugador de la història. Espero que l’acomiadem amb una bona ovació perquè la mereix”, va dir el tècnic. El de demà contra el Clermont al Parc dels Prínceps, doncs, serà l’últim partit de l’astre argentí amb la samarreta del PSG.

I pel que fa a la següent de Messi, a l’entitat culer aspiren que sigui la blaugrana. Perquè això passi, però, primer l’han de poder inscriure i tot depèn que LaLiga aprovi el pla de viabilitat en el qual estan treballant, pel que fa al qual està previst que aviat la patronal es pronunciï. “El Barça sap els esforços que ha de fer, coneix perfectament les normes. Saben que han de fer un pla de viabilitat perquè hem de monitoritzar la seva situació durant dos cursos”, va dir Javier Tebas. “En breu tindran resposta sobre el pla de viabilitat. No sé si serà Messi, però algun jugador incorporaran si surten els que han de sortir i estalvien el que han d’estalviar”, va cloure el president de LaLiga. La carpeta de Messi continua oberta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)