Barça

Giráldez: “Hem tingut temps per preparar la final i soc optimista”

L’entrenador del Barça, Jonatan Giráldez, s’ha mostrat optimista i amb ganes d’afrontar la final de la Champions de demà contra el Wolfsburg. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

L’experiència és clau?

“Segur que serà una de les coses més importants. Com més experiències tinguis en partits importants, tant amb el Barça com amb la selecció, et dona un extra per afrontar les setmanes prèvies”.

Contextos diferents abans de la final

“No afecta ni condiciona. Pot condicionar si jugues entre setmana, però no ha estat així. Arribem amb cames. L’estímul competitiu l’has de crear en els entrenaments. El calendari és el que és. Vam guanyar la lliga amb temps i disposar de dues setmanes ha estat molt positiu. Depèn de tu com vols estimular les jugadores per arribar de la millor manera possible al partit”.

Alèxia

“Està disponible igual que totes per jugar el que es requereixi. Porta setmanes amb l’equip, és cert que ha anat entrant de manera progressiva, però hem tingut dues setmanes i la seva disponibilitat és completa”.

Les tocades: Rolfö, Bronze i Oshoala

“Era important tenir les 27 jugadores disponibles per viatjar. És cert que hi ha jugadores que han arribat més justes, però crec que hem fet una gran tasca de recuperació per arribar amb bones sensacions demà. No vull donar cap informació, però hem d’esperar l’entrenament d’avui perquè pot passar qualsevol cosa, però l’onze està clar”.

El Wolfsburg

“Caldrà minimitzar les seves armes, com els atacs ràpids. Només cal veure les estadístiques de gols i ocasions creades i el perfil de les jugadores, que poden brillar en aquests contextos. Hem de dominar i minimitzar els punts forts que tenen. Si ho fem i ho gestionem, tindrem més opcions de guanyar el partit”.

Com arriba l’equip?

“Arribem molt bé. Totes estan disponibles i això és positiu. Hem tingut temps per preparar la final i l’experiència dona un extra per afrontar els entrenaments i sobretot preparar la competició a nivell mental. Soc optimista. M’agrada veure què depèn de mi i estic molt content del que hem fet fins ara i del procediment de preparació de la final. Tinc moltes ganes”.

Alèxia de falsa 9?

“És una opció. Té la capacitat de ser important en els darrers metres. L’altre dia vam fer una prova perquè porto temps pensant en aquesta opció”.

Com afronta la final a nivell personal?

“Amb molta il·lusió. Quan tens la possibilitat de ser entrenador del Barça, has de competir per coses importants. Estar aquí parla molt bé de la feina de tots. L’ambient que respiro és d’optimisme. Teníem moltes ganes de venir aquí, olorar la gespa i entrenar. Estic molt feliç i espero estar més feliç demà”.

Afició

“Que facin el que han fet tota la temporada i ens donin l’energia que hem tingut a casa i a fora, tant quan hem jugat partits importants com no tan importants. Han estat de 10 i han de mantenir aquesta nota fins demà. Serà important que demà estiguin. Hem de guanyar també a la grada perquè ens donarà l’energia necessària per afrontar el partit com toca”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)