Barça

Tommy Stroot

Entrenador del Wolfsburg

“Volia el Barça a partit únic”

Tommy Stroot Entrenador del Wolfsburg

El Wolfsburg ha guanyat quatre cops el Barça en cinc precedents. L’única derrota, però, va ser un contundent 5-1 a l’Spotify Camp Nou la temporada passada que el va deixar fora de la final de Torí; una eliminació de la qual les alemanyes han après, tal com va explicar el seu tècnic, Tommy Stroot, en la prèvia de la final. “Hem avançat des de l’últim cop que ens vam trobar el Barça. Ja vaig dir que volia enfrontar-m’hi a un partit. És una bona oportunitat”, va explicar Stroot, que tenia l’objectiu d’arribar a la final amb el Wolfsburg.

D’altra banda, la capitana, Alexandra Popp, va assegurar que no es repetirà un guió com el de l’anada de les semifinals de l’any passat. “A la tornada ja ho vam demostrar. Cada jugadora té experiència. L’atmosfera és genial i no tindrem tensió. Hem estat molt concentrades.” Tot i això, va reconèixer que és “molt difícil” jugar contra el Barça. “S’ha d’estar al 100%, però ho podem fer.” Finalment, Dominique Janssen creu que s’enfrontaran a un “gran equip, tàcticament i tècnicament”.

ALEXANDRA POPP

“És molt difícil jugar contra el Barça, que és un equip top. S’ha d’estar al 100%
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)