Barça

El Barça, jutge a Balaídos

1a divisió. L’equip de Xavi Hernández, amb quatre juvenils debutants en una llista, juga a Vigo contra un Celta que es juga la vida en aquesta última jornada; el Barça Atlètic i el Real Madrid B, atents al desenllaç

El campió de lliga tanca el calendari de competicions oficials avui a Vigo (21 h, DAZN). Amb el partit contra el Celta, el Barça acomiadarà oficialment la temporada 2022/23 i el segon any de l’era Xavi, tot i que dimarts encara haurà d’afrontar l’amistós contra el Vissel Kobe, a tall d’epíleg. Dies amb alta càrrega emotiva per a les llegendes. Després dels comiats a Sergio Busquets i Jordi Alba, Andrés Iniesta posarà dimarts punt final a la seva aventura japonesa. Llei de vida.

Ni Busquets ni Alba seran avui a Balaídos. La seva etapa blaugrana va quedar tancada el dia del Mallorca i amb els posteriors actes d’homenatge que han tingut lloc aquesta setmana a l’Spotify Camp Nou. S’estalvien el desplaçament a Galícia. Partit intranscendent per al Barça i una autèntica final per al Celta. El Barça només s’hi juga el prestigi, el rècord personal de Ter Stegen –Lewandowski té el Pitxitxi garantit– i fer un hipotètic favor al Barça Atlètic. L’equip de Rafa Márquez i el Real Madrid B, que ahir al Johan van disputar el primer assalt del play-off d’ascens a segona divisió, estaran avui atents al resultat de Balaídos perquè en el cas que el Celta B superi l’Eldense en l’altra eliminatòria –també van jugar ahir el partit d’anada–, el guanyador de l’eliminatòria entre el Barça Atlètic i el Real Madrid B pujaria directament a la categoria de plata en cas que el Celta perdi la categoria i acompanyi l’Elx i l’Espanyol cap a segona, perquè el Celta B no podria ascendir.

El Celta es juga la vida. És un dels sis equips implicats en la lluita per la salvació. Valladolid, Celta, Almeria, València, Getafe i Cadis, un d’aquests baixarà a l’infern en una última jornada no apta per a cardíacs. El Celta necessita fer el mateix resultat que el Valladolid per salvar-se. L’equip de Carlos Carvalhal té la baixa d’Aidoo, però recupera Fran Beltrán. Xavi va facilitar ahir la llista i a banda de Busi i Alba, han quedat fora de nou Pedri i Araujo, i Balde, lesionat el dia del Mallorca. Llista plena de canalla. Xavi s’emporta a Vigo quatre juvenils: Marc Guiu, Pau Prim, Unai Hernández i Dani Rodríguez. S’estrenen tots en una convocatòria.

LA PRÈVIA

Fitxatges? Les prioritats són clares. M’agradaria que Leo pogués tornar i tenir un pivot defensiu de molt nivell
[Sobre Messi] Estic expectant i em faria molta il·lusió que tornés, no només com a entrenador, sinó com a culer
Xavi Hernández
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)