Barça

El Barça tanca la lliga amb una altra derrota

El Barça ha tancat la lliga amb una altra derrota. Ja l’havia tancada, es podria dir, després del derbi a Cornellà en què es va proclamar campió. Des d’aleshores, quatre jornades, que s’han resolt amb una victòria i tres derrotes. La última aquesta nit a Balaidos, d’on l’equip orientat per Xavi n’ha sortit amb una altra derrota.

Ha estat un partit marcat per la necessitat del Celta de guanyar per aconseguir la permanència. I en la primera part, l’equip gallec ha estat un sac de nervis. El Barça n’ha tingut diverses per avançar-se. Kessié ha capitalitzat l’atac blaugrana amb tres ocasions; una que ha marcat però el VAR li ha invalidat, una altra que li ha negat el porter Ivan Villar i una última que ha rematat de cap a fora. També Lewandowski amb un xut al pal ha vorejat el gol. Semblava que el Barça estava per marcar, però ha emergit el talentós Gabri Veiga (42’) per fer esclatar Balaídos amb una diana que valia mitja permanència.

I el mateix Gabri Veiga (65’), després del descans, l’ha acabat de lligar amb una centrada xut que ha sorprès Iñaki Peña, que acaba d’entrar per Ter Stegen. Ansu Fati (79’) de cap a centrada de Dembélé, ha escurçat distàncies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)