Barça

Xavi: “Aquesta setmana és clau per saber com ens podrem reforçar”

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, ha comparegut en roda de premsa després de la derrota per 2 a 1 contra el Celta. El partit ha quedat en un segon pla, ja que totes les preguntes han estat relacionades sobre el futur. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Reforços per la temporada que ve

“Crec que hem fet una gran temporada, però som conscients que ens hem de reforçar per competir pel que se li exigeix al Barça. Hem de reforçar-nos tot el que puguem i ser més competitius. Tot i així, hem tret molt profit de la plantilla aquesta temporada. Hem d’estar satisfets”.

“Aquesta setmana és definitiva per saber l’escenari real i veure que podem fitxar. Hem de reforçar-nos bé per competir molt millor la temporada que ve a Europa i lluitar per tots els títols”.

Ha estat l’últim partit per a alguns dels futbolistes que hi havia sobre el terreny de joc?

“No ho sé perquè depèn de la situació i de l’escenari que veiem aquesta setmana. El que sí que sabem és que aquesta setmana és definitiva i intentarem maniobrar. És una setmana clau per saber com ens podrem reforçar”.

Ansu Fati

“La temporada d’Ansu ha estat bona, com la de tots els futbolistes. Tots s’han sentit importants i han sumat. Aquesta setmana decidirem coses”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)