Barça

Lewandowski: més cants de sirena des d’Aràbia

Mentre a Barcelona es manté viva la flama de veure Messi defensar la samarreta blaugrana la pròxima temporada, a l’Aràbia Saudita continua ferma la confiança a seduir Leo Messi. L’Al-Hilal espera expectant la decisió del ja exfutbolista del PSG.

Després de l’arribada de Cristiano Ronaldo d’ara fa uns mesos, l’Aràbia Saudita vol ara donar un nou cop mediàtic amb el fitxatge de Messi. No és l’únic crac que el país del Pròxim Orient té en l’agenda. Tot indica que serà també la pròxima destinació de Karim Benzema, tot i que encara no hi ha res oficial.

Segons una informació de Sky Alemanya, un dels futbolistes importants del panorama europeu que hauria rebut una oferta important per anar cap al país àrab seria el davanter del Barça Robert Lewandowski. També sonen Firmino i Sergio Ramos. Ara mateix la idea de Lewandowski és continuar vestint de blaugrana la pròxima temporada. Després de guanyar la lliga i la supercopa, i el trofeu pitxitxi a títol individual, la temporada vinent l’atrau intentar de nou el repte de la Champions. Als 34 anys, Lewandowski no creu que sigui el moment encara d’abandonar el futbol d’elit per marxar a una lliga menor. El Barça continua sent la seva màxima prioritat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)