Barça

Tebas i LaLiga donen llum verd al pla de viabilitat de Laporta

Barça.

Bones notícies per a Joan Laporta i el FC Barcelona. Javier Tebas i LaLiga han donat llum verd al pla de viabilitat presentat setmanes enrere pel club i això obre un nou horitzó de cara a la planificació esportiva de la pròxima temporada.

L’OK de LaLiga manté viva la opció del retorn de Messi. El Barça li podrà presentar ara ja sí una oferta formal a Jorge Messi, que ahir va estar reunit a casa del president Joan Laporta. El president li va demanar temps i ara aquest OK de LaLiga farà accelerar algunes carpetes. Permetrà començar a oficialitzar fitxatges com és el cas del central d’Íñigo Martínez, que avui s’ha acomiadat oficialment de l’Athletic. El jugador basc està ja a Barcelona.

El vist-i-plau de LaLiga també comportarà poder inscriure els futbolistes que encara no havien pogut formalitzar el nou contracte com és el cas de Gavi i Ronald Araujo. En el cas de Gavi LaLiga va obligar a retornar a la seva anterior situació, amb el dorsal 30 i fitxa del filial, però ara això ja es pot solucionar i Gavi tornarà a tenir el dorsal 6 i per fi contracte amb el primer equip. Les renovacions de Sergi Roberto i Iñaki Peña també poden ser ja efectives sobre el paper.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)