Barça

Els secundaris tanquen el curs

Amistós. El Barça supera el Vissel Kobe amb gols de Kessie i Eric, i debuten Julián Araujo i cinc juvenils

Vissel Kobe 0 Barça 2

VISSEL KOBE:Maekawa (Phelipe, 87’); Takahashi, Ozaki, Osaki (Thuler, 81’), Hatsuse (Hidaka, 46’) (Terasaka, 88’); Samper (Nakasaka, 81’), Saito, Iniesta (Ide, 81’); Yuruki (Patrick, 46’), Lincoln (Mugosa, 46’) (Osako, 83’) i Sasaki (Kawasaki, 46’) (Muto, 81’).BARÇA:Iñaki Peña (Arnau Tenas, 61’); Julián Araujo, Eric Garcia, De Jong (Kounde, 46’), Alonso (Héctor Fort, 46’); Kessie (Gavi, 46’), Pau Prim, Pablo Torre (Unai Hernández, 61’); Dani Rodríguez (Raphinha, 46’), Lewandowski (Marc Guiu, 46’) i Ansu Fati (Ferran, 46’).GOLS:0-1 (16’) Kessie. 0-2 (19’) Eric Garcia.ÀRBITRE:Jumpei Lida (japonès).

Andrés Iniesta va acaparar tots els focus ahir a Tòquio. Futbolísticament, poca història va tenir l’enfrontament. El Barça va superar amb comoditat el Vissel Kobe (0-2), en un partit en què van marcar Franck Kessie i Eric Garcia i en què Xavi Hernández va donar minuts als secundaris. Va debutar per fi el lateral mexicà Julián Araujo, així com cinc juvenils, i es van quedar sense minuts Sergi Roberto, Dembélé, Christensen i Ter Stegen.

El duel va tenir un joc a ritme baix i més aviat distès. En aquest context va lluir especialment Pablo Torre, que cada dia que juga s’entén menys que hagi tingut tan poca participació durant la temporada. El càntabre, en la posició d’interior esquerre, va oferir detalls de qualitat, rebent entre línies, girant-se i posant pilotes enverinades. De les seves botes van sortir els dos gols blaugrana. Abans havia estavellat una pilota al pal en un bon xut sec. L’assistència del primer gol va ser a Kessie (16’). Amb una gran passada trencant línies va deixar l’ivorià sol davant del porter. En la del segon, va servir un córner perquè Eric Garcia, de cap, tornés a batre Maekawa (19’).

Estrena de Julián Araujo

El matx va servir també perquè debutés Julián Araujo, el mexicà que el club culer va fitxar en el passat mercat d’hivern procedent de Los Angeles Galaxy i que no va poder inscriure a temps amb el primer equip. Amb el dorsal 2 a l’esquena va disputar la primera part de lateral dret i la segona de lateral esquerre, sense estridències. També van jugar els juvenils Pau Prim, Dani Rodríguez, Héctor Fort, Marc Guiu i Unai Hernández. El Barça, ara sí, dona per tancada la segona temporada de l’era de Xavi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)