Barça

La Guàrdia Civil sospita que els pagaments a Negreira eren sobresous a directius del Barça

Cas Negreira. La Guàrdia Civil sospita que els pagaments a Negreira eren sobresous a directius del Barça i el jutjat investiga si es va cometre un delicte de blanqueig de capitals

El cas Negreira continua el seu curs. Ja judicialitzat, els pagaments milionaris de 7,3 milions d’euros efectuats pel Barça a les empreses de l’exvicepresident del Comitè Tècnic d’Àrbitres (CTA) José María Enríquez Negreira durant disset anys (2001-2018), estan sent investigats al jutjat d’instrucció número 1 de Barcelona. I l’esmentada investigació pot haver donat un nou gir, d’acord amb el què ha indicat avui El Mundo.

I és que el diari ha explicat que la Guàrdia Civil sospita del destí dels diners rebuts per Enríquez Negreira i té sobre la taula la hipòtesi que aquests pagaments podrien haver tornat a l’entitat culer en forma de sobresous per directius. D’acord amb el rotatiu madrileny, les conclusions que la Guàrdia Civil ha transmès al Jutjat d’Instrucció número 1 de Barcelona afirmen que la majoria d’aquests pagaments eren retirats en efectiu dels comptes corrents, a vegades, mitjançant intermediaris. D’aquesta manera, el jutjat investiga ara si es va cometre un delicte de blanqueig de capitals, en què alguns directius del club blaugrana treien un benefici econòmic amb els pagaments a Negreira. D’altra banda, continua sense haver evidències que aquests diners s’utilitzessin per a la compra d’àrbitres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)