Barça

El Barça s’acomiada de Messi

Després de l’entrevista que ha ofert Leo Messi anunciant la seva decisió de fitxar per l’Inter de Miami, el Barça ha fet públic un comunicat en què explica que en la reunió que van mantenir dilluns Joan Laporta i Jorge Messi a casa del president blaugrana, el pare del jugador va informar al club que no tornaria al Barça i que faria les maletes direcció Miami. Tot i tancar les portes d’un retorn a casa, les dues parts van acordar organitzar un homenatge, un acte molt desitjat per Leo Messi.

Aquest és el comunicat íntegre del FC Barcelona:

“El FC Barcelona desitja molta sort a Lionel Messi en la seva nova etapa professional.

Dilluns passat, dia 5, Jorge Messi, pare i representant del futbolista, va traslladar al president del Club, Joan Laporta, la decisió del jugador de fitxar per l’Inter de Miami, tot i tenir una proposta presentada pel Barça davant la voluntat expressada tant pel FC Barcelona com per Lionel Messi de tornar a vestir de blaugrana.

El president Laporta va entendre i respectar la decisió presa per Messi de voler competir en un campionat amb menys exigències i més allunyat del focus i la pressió a la qual ha estat sotmès en els darrers anys.

Tant Joan Laporta com Jorge Messi també es van emplaçar a treballar conjuntament per promoure un gran homenatge del barcelonisme a un futbolista que ha estat, és i serà sempre estimat pel Barça”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)