Barça

“Tenia por que tornés a passar el mateix que quan me’n vaig haver d’anar”

Les explicacions. L’astre argentí aclareix la seva decisió: “No volia esperar a veure què passaria i deixar el meu futur en la mà d’un altre”

Leo Messi va donar les seves explicacions després de confirmar que s’enrolarà a l’Inter Miami i no tornarà al Barça. El futbolista va oferir-les encara des de París, en una entrevista conjunta amb Mundo Deportivo i Sport. “Tenia moltes ganes i molta il·lusió de poder tornar al Barça; però, d’ altra banda, després d’haver viscut el que vaig viure i la sortida que vaig tenir, no volia tornar a estar una altra vegada en la mateixa situació: esperar a veure què passaria i deixar el meu futur en mans d’un altre, per dir-ho així d’alguna manera”, va dir. “Volia tenir la meva pròpia decisió i no haver d’esperar una altra vegada i que pogués arribar a passar el mateix que ja va passar”, va recalcar. “Vaig sentir que es deia que LaLiga ho havia acceptat tot i que estava tot bé perquè jo tornés, però encara faltaven moltíssimes altres coses que s’havien de donar. També vaig sentir que havien de vendre jugadors o abaixar sous i jo no volia passar per això, ni fer-me càrrec d’obtenir alguna cosa que tingués a veure amb tot això”, va continuar. “Quan me’n vaig haver d’anar, també LaLiga havia acceptat la meva inscripció i al final no es va poder fer. Bé, tenia por que tornés a passar el mateix”, va assegurar. “LaLiga havia donat l’OK però tampoc no és real que la decisió sigui meva perquè falten moltes coses i és un estiu llarg en què no vull tornar a passar pel que ja vaig passar. He preferit prendre la decisió abans per posar fi a això i estar tranquil i pensar en les vacances i en el meu futur, ja planejant el que sé que serà possible”, va aclarir. “Volia prendre la meva decisió i per això es va capgirar l’opció del Barça. Si bé m’hauria encantat, no s’ha pogut fer”, va insistir. “El club, ara com ara, no estava en condicions de dir-me al 100% que podia tornar. I és comprensible, per la situació que està passant”, va asseverar.

El 10, que té l’espina de no haver-se pogut acomiadar de la parròquia culer –“m’agradaria tenir un comiat de veritat amb la gent”, va dir–, va refusar que el seu no al Barça fos per diners. “El tema econòmic mai va ser un problema per a mi ni un obstacle per a res. Mai no vam arribar a parlar del contracte ara. Es va passar per sobre una proposta, però mai una proposta formal, escrita, signada, perquè encara no hi havia res i no sabíem si es podia fer o no. Hi havia la intenció, però no podíem avançar res, i no vam parlar de diners formalment. Si hagués estat una qüestió de diners hauria anat a l’Aràbia Saudita o a una altra banda”, va indicar.

Finalment, l’astre argentí va explicar també per què ha escollit l’Inter Miami. “He pres la decisió d’anar a Miami. Encara no ho tinc tancat al cent per cent”, va manifestar. “Vaig tenir ofertes d’altres equips europeus però ni tan sols les vaig avaluar perquè la meva idea era anar a Barcelona i, si no sortia, analitzant-ho, doncs sortir del futbol europeu i molt més després d’haver guanyat el mundial, que era el que em faltava per tancar la meva carrera”, va expressar. “Ara vull viure la lliga dels EUA d’una altra manera i gaudint molt més del dia a dia però amb la mateixa responsabilitat de voler guanyar i fer les coses bé sempre, però, amb més tranquil·litat”, va argumentar.

He pres la decisió d’anar a Miami. Encara no ho tinc tancat al cent per cent. Ara vull gaudir molt més del dia a dia
Tenia moltes ganes i molta il·lusió de poder tornar al Barça, però no volia tornar a passar pel que vaig passar quan vaig sortir
Es va passar per sobre una proposta, però mai una proposta formal perquè encara no sabíem si es podia fer o no
Havien de vendre jugadors o abaixar sous i jo no volia fer-me càrrec d’obtenir alguna cosa que tingués a veure amb això
El club, ara com ara, no estava en condicions de poder-me dir al 100% que podia tornar. I és comprensible
He preferit prendre la decisió abans per posar fi a això i estar tranquil i pensar en les vacances i en el meu futur
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)