Barça

MIQUEL ÀNGEL NADAL

EXFUTBOLISTA DEL BARÇA

“El Camp Nou va ser una festa. Tots vam gaudir molt”

Miquel Àngel Nadal va arribar al Barça l’estiu del 1991. El seu pas com a jugador blaugrana va ser reeixit i va aixecar catorze títols en vuit temporades, entre els quals destaca la tan desitjada copa d’Europa a Wembley, i va ser partícip de moments que han quedat gravats per a la història, com el 5 a 0 al Madrid. Aquell dia el mallorquí era titular i 29 anys després aquests són els records que en té.

Què recorda d’aquell partit?
Aquella temporada va arribar el Romário, que tot i que ja era un jugador reconegut, a nosaltres ens va sorprendre. D’aquell partit, sens dubte, recordem el seu gol perquè l’hem vist molts cops repetit. Siguis del Barça o del Madrid, tothom té gravada aquesta imatge. No només pel driblatge que fa a Alkorta, sinó per la definició amb l’exterior. Va ser un d’aquells dies en què tots els que vam participar ho tenim gravat al cap.
S’ho esperaven, que podrien guanyar d’aquesta manera?
En aquell moment el Barça era superior al Madrid. Nosaltres havíem guanyat les tres últimes lligues anteriors i el Madrid arribava una mica tocat. En un partit mai saps el que pot passar, però són partits especials i, en aquell cas, érem favorits. En el terreny de joc tots vam gaudir.
Quina va ser la clau de la victòria?
El Barça va jugar molt bé i vam ser superiors. Teníem un equip molt ben acoblat. El primer gol ens va obrir les portes. Després mai saps com anirà, però sí que és cert que en la segona part hi va haver una molt bona definició, amb quatre gols més que van desorientar el rival. Tant els espectadors com els jugadors van gaudir molt del partit. El Camp Nou va ser una festa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.