Barça

Laporta: “Teníem moltes ganes de veure l’equip. És un cop dur”

El president del Barça, Joan Laporta, ha lamentat la suspensió del primer partit de pretemporada que havia de jugar l’equip blaugrana aquesta matinada contra la Juventus. Una gastroenteritis vírica ha afectat gran part de la plantilla, que no es troba en condicions de jugar. Així ho ha explicat el president en declaracions als mitjans del club. “Gran part dels jugadors de la plantilla s’han aixecat amb una gastroenteritis vírica intestinal que provoca vòmits i descomposició. El futbol té aquestes coses: es produeixen situacions que fan frenar la dinàmica o canviar els plans”, ha assegurat.

Laporta ha confessat que hi havia ganes d’aquest primer amistós. “Teníem moltes ganes de veure l’equip campió de lliga amb les noves incorporacions. És un cop dur. Espero i desitjo que es recuperin com més aviat millor. Teníem il·lusió per jugar contra la Juventus, era un partit entre dos grans equips”, ha dit. Finalment, ha explicat que s’està buscant alguna alternativa futura. “El primer és la salut dels jugadors. Malauradament, no hi ha dates perquè el tour estava ja organitzat i per això s’ha suspès. Estem buscant una solució per compensar aquesta suspensió”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)