Barça

El Barça presenta la segona samarreta, de color blanc

Ja es coneix la segona equipació del Barça 2023/2024. El club l’ha presentat aquest matí i té com a novetat més destacada el color: el blanc a la samarreta.

És un disseny trencador que vol servir d’homenatge a Johan Cruyff. Així, prenent com a referència la samarreta que l’equip blaugrana va lluir com a segona equipació durant la dècada dels 70, el blanc és el protagonista absolut, mentre que manté les franges amb els colors blaugrana, i les incorpora al rivet de les mànigues. L’escut d’aquesta segona samarreta recupera també la versió antiga de la dècada dels 70.

Poca expectació a la botiga, sense avís previ

Aquest mateix matí s’ha posat a la venda la samarreta a les botigues oficials del club. A la de la Rambla, no hi ha havia allau de gent. El club tampoc havia avisat amb antelació del dia que la posaria a la venda, tot i que hi havia aficionats que els últims dies ho preguntaven. La majoria de persones que esperaven l’obertura de la botiga eren turistes.

La samarreta, amb el lema “Aquí, per obrir camí”, viurà la seva estrena en l’amistós contra l’Arsenal d’aquesta matinada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.