Barça

Els dubtes de la presentació

Convocatòria. Dembélé es va entrenar amb normalitat, però es podria estalviar l’acte. Dest i Lenglet, transferibles, tenen números d’entrar

L’any passat van ser Dest, Umtiti, Braithwaite i Pjanic, entre altres. La posada de llarg del Barça al Gamper davant la seva afició s’acostuma a fer amb una plantilla encara inacabada, amb opcions d’entrada i de sortida. Tots tres, com també Abde, Collado, Nico o Aubameyang –i Memphis en el mercat d’hivern–, van acabar marxant abans que es tanqués el mercat de l’estiu passat. Avui, a l’Olímpic, es produirà una situació similar. I hi ha un gran dubte: si Ousmane Dembélé, amb el futur a París, es podrà estalviar una última rebuda de la que ha estat la seva afició en els darrers sis anys.

El francès es va tornar a entrenar ahir a la tarda amb absoluta normalitat sobre la gespa del Lluís Companys mentre el Barça intenta tancar amb el seu agent el repartiment definitiu dels 50 milions que pagarà el PSG al club blaugrana. Amb el seu destí decidit, el més normal és que Dembélé no formi part de la llista de convocats ni aparegui en la presentació prèvia al partit contra el Tottenham, no se’l pressioni i no se l’exposi davant un barcelonisme que podria reaccionar amb xiulets. Umtiti i Braithwaite ja van ser escridassats l’any passat.

Quan Xavi doni la llista, també se sabrà si Dest i Lenglet, transferibles tots dos i en espera de trobar una sortida, sí que disposaran de minuts, tal com ha passat al llarg de tota la pretemporada. En canvi, Christensen, amb molèsties, no jugarà, però sí que podria debutar Gavi, que encara no ha tingut cap minut en aquesta pretemporada per culpa d’unes molèsties a l’esquena.

Kessie, a punt

Qui no hi serà és Franck Kessie. El migcampista ivorià, que diumenge ja no es va entrenar amb permís del club, va firmar ahir el seu contracte amb l’Al-Ahli, segons van informar diversos mitjans de l’Aràbia Saudita. Només queda pendent l’oficialitat del traspàs, que és qüestió d’hores i que podria ser anunciat avui mateix.

ESTRENA

S’espera que Gavi, que encara no ha jugat aquesta pretemporada, jugui uns minuts
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)