Barça

El Barça punxa a Mallorca

El Barça s’ha encallat a Mallorca. Empat a 2 davant del conjunt dirigit per Javier Aguirre en un partit en què els blaugrana han tornat a tenir dificultats per generar ocasions contra un rival tancat. L’empat permet als culers dormir líder encara que Girona o Madrid el poden superar demà.

El gol de Muriqia la primera part li ha hipotecat el partit al Barça. Ha estat en els primers compassos (8’) i ha arribat fruit d’una errada flagrant de Ter Stegen en la sortida de pilota. El porter alemany ha cedit la pilota a Antonio Sánchez, que ha assistit al gegant de Kosova. El Mallorca, per davant, ha reforçat la seva proposta futbolística, ben tancat, endreçat i agressiu i ha posat molts problemes als blaugrana per generar ocasions. No ha estat fins abans del descans quan Raphinha (41’), que s’ha tret del barret una fuetada des de la frontal que els de Xavi han colpejat amb perill i el brasiler ho ha fet amb encert ja que ha empatat. La diana ha alliberat els culers, que en dues accions s’haguéssin pogut posar per davant però ni Raphinha ni Joao Félix han afinat. El descans era a prop i el Mallorca ha tornat a sorprendre. D’un servei de porteria ha marcat; Rajkovi? ha buscat la pentinada en llarg de Muriqui i la prolongació, mal defensada pels centrals Araujo i Iñigo Martínez i també per Ter Stegen l’ha convertit en gol Abdón Prats (48’).

No ha estat capaç el Barça de canviar la dinàmica i ha seguit sense generar. Des de fora Joao Félix gairebé empata amb un xut al pal, però fins que Lamine Yamal, Lewandowski i Fermín han entrat a la gespa no ha accelerat. Sobretot Lamine Yamal, un punyal per banda dreta ha estat desequilibrant i de les seves botes ha nascut l’empat a dos, que ha marcat Fermín (75’). Fins al final han collat els blaugrana sense èxit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)