Barça

Xavi: “Hem concedit massa un altre cop”

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, ha comparegut davant els mitjans després de l’empat contra el Mallorca (2-2). Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Valoració del partit

“El Mallorca s’ha avançat en el marcador per un error nostre en la sortida de pilota i, després, quan millor estàvem arriba un altre error defensiu que ens fa arribar al descans perdent. Hem generat i hem tingut quatre o cinc ocasions molt clares, però el problema és que hem concedit massa un altre cop. Hem hagut de remar més del compte per remuntar un partit del que ens emportem un empat insuficient. És una pena, però per dos errors nostres hem perdut dos punts”.

Actuació de Lamine Yamal

“És un futbolista talentós i diferencial i que genera moltíssim. Té molta maduresa per l’edat que té, però se l’ha de cuidar. Ens pot aportar moltíssim. Estic content amb la seva aportació”.

Penal anul·lat sobre Lamine

“En directe és molt difícil de veure. Crec que en cap moment el jugador del Mallorca toca la pilota i sembla que hi ha contacte. L’àrbitre ha anat al VAR i ha decidit que no era penal”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)