Barça

Balde, un altre ensurt

Prudència. El lateral barceloní abandona la concentració de la selecció espanyola, però les proves demostren que només té molèsties als adductors

Està sent un mes de comunicats mèdics constants a can Barça. Un darrere l’altre. De Jong, Raphinha, Lewandowski i Kounde van accentuar els problemes que ja havien iniciat Araujo –ja recuperat– i Pedri –en el tram final de la seva lesió–. El virus FIFA també ha encès les alarmes en els últims dies. Primer va ser Lamine Yamal, que va viatjar a la concentració de la selecció espanyola amb una lesió al psoes i que ha tornat a Barcelona per continuar el pla de recuperació. Res greu, però un avís. Després van ser les molèsties de Gavi per un cop. Falsa alarma: dijous va completar els 90 minuts amb Espanya. L’últim, Alejandro Balde.

El lateral català, de 19 anys, va abandonar la concentració de la roja per unes molèsties als adductors i Pedraza el va substituir. Per sort, tot va quedar en això, en molèsties. Així ho va notificar el Barça després de fer-li proves ahir al matí. Tot i que el comunicat informa que és baixa i que la seva evolució en marcarà la disponibilitat, no hauria d’estar gaire temps fora i, per tant, estaria disponible i al 100% per enfrontar-se al Madrid el dia 28. Aquesta és la data marcada en vermell al calendari del cos tècnic del Barça, que també confia a recuperar, a més de Pedri, Raphinha i, potser, Lewandowski.

Les molèsties de Balde, que va firmar la renovació fins al 2028 fa poques setmanes, arriben després d’haver jugat mitja part en l’Espanya-Escòcia classificatori per a l’Eurocopa de l’estiu vinent a Alemanya. El blaugrana va deixar el seu lloc a Fran García, del Real Madrid. A més, el lateral barceloní també acumula força minuts a les cames, ja que ha disputat els últims quatre partits del principi al final. L’últim cop que va descansar va ser contra el Celta, un enfrontament en què va jugar només l’última mitja hora. De fet, Balde és el cinquè jugador amb més minuts de la plantilla de Xavi Hernández, darrere de Ter Stegen, Gündogan, Kounde i Gavi. És indiscutible en el lateral esquerre i Marcos Alonso només va ser titular contra el Vila-real, quan Balde arrossegava unes molèsties, i contra el Celta. Malgrat que João Cancelo també pot jugar al carril esquerre, fins ara Xavi encara no ha provat aquesta fórmula.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)