Barça

D’importància i exigència

Lliga F. El Barça visita el tercer, l’Atlético (18.30 h), un dels conjunts més potents del campionat. Salma Paralluelo, disponible

El Barça té aquesta tarda (18.30 h, DAZN) un dels partits més complicats que juga en la temporada. L’equip dirigit per Jonatan Giráldez visita l’Atlético, tercer classificat, i un dels conjunt més potents de la lliga. El duel implicarà també el retrobament amb l’exblaugrana Ana-Maria Crnogorcevic, ara a les files del grup colchonero. “És un partit molt important contra un dels rivals més difícils. Juguem al seu camp, tenen jugadores desequilibrants i segur que serà molt competit”, va explicar en la prèvia Giráldez, que compta amb la baixa de Caroline Graham Hansen, que té un esquinç al turmell dret, però recupera Salma Paralluelo, que ja amb l’alta mèdica va entrar a la llista de convocades. “Haurem d’oferir una versió d’equip al més competitiva possible, dominar tots els registres del joc perquè l’Atlético pot lluir des de la transició, des del joc combinatiu i també en el joc directe”, va afegir el tècnic culer. La victòria li és necessària al Barça ja que el Real Madrid, que va imposar-se ahir al Granada, ha dormit líder, a tres punts de distància respecte de les blaugrana.

LA PRÈVIA

És un partit contra un dels rivals més difícils i haurem d’oferir una gran versió
Jonatan Giráldez
TÈCNIC DEL BARÇA

El Llevant LP, a allargar el moment

El Llevant Les Planes continua invicte quatre jornades després. Dues victòries i dos empats acumula el grup que dirigeix Ferran Cabello, que aspira a allargar el moment aquesta tarda (16.30 h, DAZN) al feu del Llevant. El conjunt granota porta un camí calcat al de l’equip de Sant Joan Despí i acumula 8 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)