Victòria treballada contra l’Atlético i nou rècord d’Alèxia (0-1)

Alèxia Putellas ja és història del Barça. La capitana s’ha convertit aquest diumenge, amb el seu gol contra l’Atlético, en la màxima golejadora de la història del club amb 182 dianes, superant a Jenni Hermoso, fins ara empatades amb 181 gols. Un gol que també ha estat decisiu per sumar una nova victòria i continuar sent líders (0-1).

El matx ha començat a un ritme frenètic, amb els dos equips bolcant-se a l’atac. Alèxia ha disposat de la primera oportunitat amb un xut que ha marxat desviat, i l’Atlético ha respost amb una rematada de cap de Crnogorcevic que ha atrapat Cata Coll sota pals. Amb el pas dels minuts, el Barça s’ha anat instal·lant a camp rival, però li costava generar perill davant una defensa del conjunt matalasser molt sòlida i ben posicionada. En el minut 22, Mariona també ha avisat amb una centrada enverinada que no ha trobat a Alèxia i s’ha passejat per l’àrea petita. En la següent jugada, Cata Coll ha tornat a ser providencial evitant que Crnogorcevic rematés amb tot a favor. D’aquesta manera, s’ha arribat a la mitja hora de joc amb un Barça dominador, però amb poques ocasions, cap entre els tres pals. Ona Batlle ha provat sort en una de les últimes jugades de la primera part amb una rematada que també ha sortit fregant el travesser. S’ha arribat al descans amb l’empat a 0 inicial.

Només començar la segona part, Patri ha fet el primer xut entre els tres pals arribant des de segona línia, però Lola Gallardo ha atrapat l’esfèrica en dos temps. El Barça ha començat a mossegar, i la mateixa Patri ha tornat a ser protagonista en el minut 50 amb una assistència de la mort a Alèxia Putellas, que no ha fallat i s’ha convertit en la màxima golejadora de la història del Barça amb 182 gols. Poc després, Lucy Bronze ha pogut fer el segon amb una fuetada des de dins l’àrea que ha tret Gallardo amb una mà miraculosa. En el 87’, Cata Coll, en un mà a mà amb Sheila, ha estat providencial per evitar l’empat.