Barça

Mapi León pateix una ruptura del menisc extern del genoll dret

No s’acaben els mal de caps per a Jonatan Giráldez. Després que aquesta setmana es confirmés la lesió muscular d’Irene Paredes, el club ha informat que la seva companya a l’eix de la defensa, Mapi León, ha patit una ruptura del menisc extern del genoll dret en l’entrenament d’aquest matí. La central aragonesa se sotmetrà a tractament quirúrgic en els pròxims dies i podria estar diversos mesos de baixa.

Amb aquesta lesió, la defensa blaugrana queda en quadre. Engen ja havia exercit de central en els darrers partits davant l’absència de Paredes per amigdalitis. La futbolista basca, a més, ara es perdrà el que resta d’any per una lesió muscular. Jana, que està lesionada des del passat mes d’octubre, encara no ha rebut l’alta mèdica, si bé ha de tornar aviat. Marta, Bronze i Ona Batlle són les úniques defenses disponibles per a Giráldez. Tot plegat se suma a la baixa d’Alèxia, amb molèsties al genoll, de Bruna i de Fridolina Rölfo, que va ser operada el passat mes de setembre també per una lesió al genoll.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)