Barça

Oshoala, millor futbolista africana per sisè cop

Asisat Oshoala ha estat reconeguda com a millor futbolista africana del 2023 per la Confederació Africana de Futbol (CAF), en una gala que s’ha fet a Marràqueix. La davantera blaugrana s’ha endut el guardó per davant de Thembi Kgatlana (Racing Louisville de la NWSL) i Barbra Banda (Shangái Shengli Football Club de la Superlliga xinesa). A més, també ha estat escollida per formar part de l’onze africà de l’any 2023.

És la sisena vegada que Oshoala s’endú el premi, després de les edicions el 2014, 2016, 2017, 2019 i 2022. “Vull donar les gràcies a tothom que ha format part del meu viatge. El futbol és un esport d’equip i s’ha de treballar conjuntament dins i fora dels terrenys de jocs. En el mundial d’Austràlia, Àfrica va fer història i hem de caminar juntes per continuar millorant per menjar-nos el món”, ha explicat la blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció