Barça

“No és una derrota dolorosa, som primers”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, va treure importància a la derrota contra l’Anvers. “La samarreta pesa. Hem de millorar, evidentment. Sent positius, l’objectiu està complert. Hem de ser autocrítics i hem de fer molt millor les coses per aconseguir assolir alguna cosa aquesta temporada, però s’ha generat una tensió innecessària en aquest partit. Estic content tot i les males sensacions perquè estem a vuitens com a primers. Hem de recordar d’on venim i on estem”, va dir el terrassenc, que creu que la derrota que va fer mal va ser la de diumenge. “La d’avui no és una derrota dolorosa perquè som primers i estem a vuitens. No és el pitjor moment. Estem molt bé en aquesta competició que és una assignatura pendent del club i l’hem superat”, va afirmar.

El tècnic també va dir que s’ha buscat “polèmica on no n’hi ha” en la convocatòria per al partit. “No hi ha cap mena de problema. És un moment de satisfacció perquè estem al bombo de dilluns. Em trobo bé, positiu”, va sentenciar. Finalment, es va mostrar confiat en els mesos que venen. “Tenim quatre títols en joc encara. Estic positiu, preparat i il·lusionat. No canvia res.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)