Barça

Giráldez ja ha comunicat al Barça que no renovarà

Al Barça se li sumen els problemes. L’entrenador del primer equip femení, Jonatan Giráldez, que acaba contracte a finals d’aquesta temporada, ja ha comunicat al club que no té intenció de renovar, tal com va avançar Relevo ahir a la tarda.

El tècnic gallec, guanyador de la darrera Champions, té ofertes, entre elles la d’un club dels Estats Units difícil de rebutjar i que el club blaugrana no pot igualar econòmicament. Giráldez, que va agafar el Barça l’any 2021 després de la marxa de Lluís Cortés, tancaria així una etapa de tres temporades al capdavant del conjunt culer.

Després de la marxa de Markel Zubizarreta, coberta amb l’arribada de Marc Vivés, ara és Giráldez qui té intenció de deixar el club, que haurà de buscar un entrenador o entrenadora per fer-se càrrec de l’equip. Una tasca que pot fer amb temps, tal com pretenia Giráldez en comunicar-ho a la junta directiva. Deures extres als que ja ha d’afrontar el Barça, que encara té pendents diverses renovacions com les d’Alèxia o Mapi, entre d’altres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)