Barça

“El club necessita estabilitat”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

Unió i estabilitat. Són els dos conceptes que van regnar en la roda de premsa de Xavi Hernández després de les derrotes contra el Girona i l’Anvers. El València va passar a un segon pla. “Crec més que mai en el projecte i en els jugadors. Estem a la meitat del camí de fer un gran Barça. M’estranya que a la primera corba la gent baixi del vaixell. És moment d’estar units. La temporada passada anàvem molt pitjor. Podem guanyar els quatre títols. Crec que s’està explicant una realitat que no és”, va assegurar el tècnic, que va deixar clar que no s’ha plantejat marxar, que sent que el vestidor està compromès i que compta amb la confiança de club i afició. “Tothom està implicat i també decebut i enfadat quan les coses no surten, però la gent creu en el que estem fent. Des de dins estem molt units. L’afició hi confia. El tema és l’entorn. Toca donar suport a l’equip. Els jugadors mereixen un respecte”, va afirmar. “El club necessita estabilitat. S’ha demostrat que som un projecte guanyador. Quan parlo de construcció, és això. Hi haurà moments baixos per tornar a sortir, però si al primer mal moment entrem en una depressió profunda, no arrencarem. Tinc claríssim que no serà tot perfecte ni un camí de roses, però no cal tornar-se boig”, va dir.

Sobre el partit, Xavi va afirmar que el duel a Mestalla “és una final”. “Necessitem punts. Les derrotes contra el Madrid i el Girona ens han pesat i ens estan afectant”, va explicar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)