Barça

Xavi: “És flagrant les ocasions que no marquem”

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, ha lamentat la manca d’efectivitat, un dia més, dels seus futbolistes. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

La manca d’efectivitat

“És flagrant les ocasions que no marquem. És impotència i frustració. És una pena. Cal donar confiança. Ho han fet. Han marcat gols i diferències en molts moments. El resum de la temporada és aquest, que no sentenciem partits. No tenim efectivitat i devem ser dels pitjors en això a Europa, però hem millorat en el joc, hem dominat, hem tingut el València al seu camp i hem generat oportunitats. Sento una frustració molt gran. L’equip fa moltes més coses per guanyar partits, però són errors nostres que hem de millorar”.

“Quan veus que l’equip fa un bon joc et sents satisfet com a entrenador. Veus que l’equip anirà cap amunt i guanyarà partits. La falta d’efectivitat no és normal. Ja va passar contra el Girona, el Granada o el Mallorca. Són ocasions clares que deixem passar. És el resum de la temporada, a més de la falta de contundència en defensa. No és moment de buscar culpables, sinó de treballar. Cal ser més autocrítics i exigir-nos més, però l’equip està en el bon camí, sobretot en el joc”.

L’empat

“És un punt insuficient i més veient el partit. Sents frustració. És un partit per guanyar bé. El futbol és així: quan perdones, t’acaben fulminant ells. Cal seguir. Jugant així, guanyarem molts més partits que empatarem”.

Problema anímic o futbolístic?

“El problema és d’efectivitat, de no marcar el 0-2. Ens va passar també contra l’Atlético a casa, que era un partit per guanyar bé i gairebé ens empaten. També a Granada, Mallorca o contra el Girona. Ens falta això. No podem abaixar els braços. Toca animar els futbolistes i confiar en ells. Ho sento així”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)