Barça

“Coincideixo amb l’anàlisi de Xavi”

Laporta. El president reitera, en el dinar de Nadal amb la premsa, la confiança en el projecte tot i el sotrac

Joan Laporta va presidir el tradicional dinar de Nadal amb els mitjans de comunicació que segueixen el dia a dia de l’actualitat del Barça i, abans de començar, va fer un discurs en què va repassar el moment de l’entitat i de cadascun dels equips professionals del club, incidint, sobretot, en el primer equip de futbol masculí. “Estem passant per un moment complicat i coincideixo plenament amb l’anàlisi que va fer Xavi després del València: no rematem els partits i tenim moments en els quals badem i s’ha de superar”, va assegurar el dirigent. “El compromís de tots els jugadors és total i ho he comprovat en el darrer desplaçament a Anvers, quan hem parlat de totes les problemàtiques. Són situacions que es donen durant una temporada i és important que es donin ara i no quan es decideixen les temporades. El més important és com s’acaba i no com es comença, tot i que ens agradaria començar i acabar el millor possible”, va continuar. “Vull pensar que els nostres rivals directes, que estan molt forts, tindran també un moment de dificultat o davallada i coincidirà amb un Barça més consolidat que hagi agafat velocitat de creuer per aconseguir tots els títols que puguem”, va continuar. “No és la situació més desitjada, ja que estàvem acostumats a pensar quant de temps podrien tardar a atrapar-nos i ara pensem en quant de temps trigarem a atrapar-los.” “Succeirà”, va manifestar Laporta, que manté la confiança en Xavi i el projecte que el tècnic egarenc lidera.

També va referir-se el president a les altres competicions que el Barça té en l’horitzó: la Champions League, en què s’enfrontarà als vuitens de final amb el Nàpols, i la supercopa i la copa, en què encara no ha començat a caminar. “Contra el Nàpols serà una bona eliminatòria, tenen una davantera perillosa però estem animats. Si disposem de tots els nostres efectius tenim possibilitats de passar als quarts de final”, va explicar. “En la copa ens enfrontem al Barbastre i la supercopa la juguem a principis de gener. El curs passat, per a nosaltres, va ser un punt d’inflexió guanyar-la amb un gran joc a la final i podem consolidar el joc i l’estat d’ànim de la plantilla.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)