L’1x1 del Barça-Almeria

Per Clara Rodergas

IÑAKI PEÑA (90’)
DESAFORTUNAT
No va tenir feina, però va encaixar dos gols, un d’aquests amb un error de comunicació amb Araujo. El xoc amb el seu company va desencadenar la diana de l’empat visitant. En el 87’ en va treure una decisiva a Baba amb 3-2.
CANCELO (90’)
desconcertant
Això de la regularitat deu ser cosa dels Joãos. Cancelo també et deixa un bon partit i tres de fluixos. Ahir, sobretot en la segona part, va errar moltes passades. Va provar alguna acció fins a la línia de fons.
ARAUJO (90’)
IRRECONEIXIBLE
El central uruguaià acumula una sèrie de partits en què no està en el seu millor nivell, fent errades impròpies. Ja va sortir en la foto del gol del València i ahir va fer un mal control que va acabar en la diana de Baptistão.
CHRISTENSEN (45’)
IRREGULAR
Va corregir alguna errada seva, compensant-la amb més d’una acció defensiva de nivell, però li van tornar a guanyar l’esquena en alguna jugada, com contra el Girona. Amb targeta groga, va ser canviat en el descans.
BALDE (90’)
apagat
En una temporada complicada perquè ha anat perdent minuts, el barceloní va repetir des de l’inici a l’esquerra. Va començar força ofensiu, però el joc es va anar bolcant cap a la dreta i pràcticament no va incidir en atac.
GÜNDOGAN (90’)
allunyat
Amb les baixes de Pedri i De Jong, va tornar a la base i es va allunyar de l’àrea, on fa més mal i brilla més. Va intentar trencar línies per mitjà de conduccions, no sempre amb brillantor, i va perdonar una rematada en boca de gol.
SERGI ROBERTO (90’)
CAPITÀ
Sense gairebé presència, va respondre. Va exercir de capità, animant l’equip i convertint-se en l’heroi amb dos gols (i en podrien haver estat més). Estima el club i això és necessari ara mateix perquè es plasma al camp.
FERMÍN (67’)
voluntariós
Va tenir la seva oportunitat. Va provar de moure’s, generar espais i combinar per dins amb els companys, però en un Barça apagat en la primera part va costar. Va aparèixer més en la segona, però es va fondre.
RAPHINHA (76’)
determinant
A Mestalla, assistència a João. Ahir, gol i assistència. En un Barça sense idees en atac i amb un Raphinha amb poca incidència golejadora, el brasiler ha acabat sent clau en els darrers dos partits. La fe hi és.
LEWANDOWSKI (90’)
estavellat
Contra Maximiano, que li va treure totes les rematades possibles. I és que els companys el van trobar molt. Va assistir Sergi Roberto en el 3-2 definitiu. Dels millors partits del polonès en les darreres setmanes.
JOÃO FÉLIX (45’)
En la línia dels partits contra el Girona i el València, el portuguès va estar egoista i va perdre moltes pilotes innecessàries. Xavi li va donar l’oportunitat a l’inici, però no va dubtar a canviar-lo en el descans. La suplència, més a prop.
Kounde (45’)
segur
Va entrar per un Christensen amonestat i va estar millor que en els últims partits. Ràpid i sense complicar-se.
ferran (45’)
TITULAR
Per segon partit seguit, el valencià va fer molt més que João Félix, sobretot en actitud. S’ha guanyat sortir en l’onze titular de Xavi.
romeu (23’)
REFORÇAT
Pocs minuts i males accions a Anvers. La resposta del públic? Aplaudiments per recuperar la confiança.
lamine (14’)
recurs
Va entrar amb 2-2 i amb la necessitat de generar desequilibri en atac i buscar el gol de la victòria.