Barça

Vitor Roque: “Pressió? Estic tranquil”

Vitor Roque ja coneix els seus nous companys i el seu nou entrenador. El brasiler farà aquesta tarda el primer entrenament amb el Barça i la setmana que ve serà presentat. De moment, l’hem pogut escoltar en una entrevista als mitjans del club.

Vitor Roque, de només 18 anys, es mostra feliç d’haver fitxat pel Barça. “És un somni fet realitat. Tinc moltes ganes de fer coses, d’aprendre i de gaudir. M’he preparat amb el coach, parlava amb ell cada dia per arribar bé a Barcelona. El Barça és un club fantàstic, perfecte. Té de tot. L’únic que serveix és guanyar, guanyar o guanyar”, explica. El davanter reconeix que la trucada del club blaugrana va ser sorprenent. “No m’ho creia al principi. Després es va posar la cosa seriosa i vaig parlar amb el meu pare. Quan es va confirmar, em va fer molt feliç”. Tan, que el Barça era “l’única opció”. “És el millor club del món i sempre va ser el meu somni jugar aquí. Per aquest equip també han passat grans ídols com Romario o Neymar, que van marcar la història i que m’han marcat a mi, com Ronaldo o Ronaldinho. Serà un plaer defensar aquesta samarreta”, sentencia.

Vitor Roque té moltes ganes de jugar amb futbolistes com Lewandowski o Raphinha, que li ha parlat del club. “Tot meravelles. Que el Barça és un club fantàstic, perfecte, amb totes les facilitats per aprendre i treballar. Però també que aquí només val guanyar, guanyar o guanyar”, afirma. Pel que fa al seu nou entrenador, Xavi, el brasiler explica que tant ell com Deco “sempre s’han mostrat disposats a ajudar”.

Mirant al futur, Roque té clar què vol. “Hem de buscar arribar el màxim amunt possible en la classificació i ser campions de Champions. Al Barça només val guanyar. Un somni? Guanyar la Champions”, explica. Sobre la pressió de jugar a un club de la magnitud del Barça, Roque està “tranquil”. “Procuro no pensar-hi gaire i no capficar-me. Vull ajudar al club en tot el que pugui per guanyar tots els títols possibles”, sentencia.

Finalment, el davanter es defineix dins i fora del camp. “Soc batallador. Lluita per totes les pilotes, no en dono cap per perduda. Procuro fer el màxim de gols possibles. A fora soc tranquil, humil i m’agrada descansar”, comenta. Així l’afició el podrà començar a conèixer. Ell està encantat amb la rebuda. “ Ja quan estava al Brasil, a través de les xarxes socials, però aquí a Barcelona he vist joves corrent darrere del cotxe. Estic molt content per la rebuda que estic tenint i per tots els missatges de l’afició”, conclou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)