Barça

Un altre mes sense Íñigo Martínez

Baixa. El basc té la mateixa lesió muscular que el va tenir fora al desembre, però a l’altra cama, i es perdrà la supercopa; per contra, Pedri fa part de treball amb el grup i podria viatjar

Mala sort, molta, per a Íñigo Martínez. El central, que reapareixia a Barbastre un mes després de lesionar-se, només va durar deu minuts sobre la gespa. De nou, una lesió muscular. De fet, és exactament la mateixa: al bíceps femoral. Ara, a la cuixa esquerra. Malgrat que el Barça no va especificar el temps de baixa del basc, s’estima que tornarà a estar, almenys, un mes més de baixa. Per tant, es perdrà, com a mínim, la supercopa, els vuitens de la copa –i uns hipotètics quarts– i els partits de lliga contra el Betis, el Vila-real, l’Osasuna i l’Alavés. Un cop dur per a Íñigo, que va abandonar el camp visiblement abatut.

La seva primera lesió va arribar en un moment en què estava sent indiscutible per a Xavi. Una peça clau. Els problemes defensius de l’equip i les baixes feien necessari el seu retorn, però ara torna a tenir una lesió muscular. Una més pera un jugador que ja sap què és perdre’s molts partits per culpa dels problemes físics.

Pendents de Pedri

Amb la lesió confirmada d’Íñigo Martínez –que s’afegeix a Gavi, Ter Stegen, Cancelo i Marcos Alonso–, les mirades se centren en els jugadors que són dubte per al duel de dijous. Balde, baixa a Barbastre per una indisposició, estarà recuperat. Qui no es va entrenar ahir pel mateix motiu és Gündogan. Amb encara dies de marge, s’espera que l’alemany també estigui disponible per a Xavi Hernández. La gran novetat de la sessió va ser Pedri. El canari va fer part de l’entrenament amb el grup i podria viatjar a Aràbia Saudita, si bé no està assegurat el seu retorn. Amb Pedri, la precaució sempre és màxima tenint en compte el seu historial. Ell mateix explicava fa uns dies que no sabia quan tornaria, si bé seria aviat.

L’expedició blaugrana parteix aquest migdia en un vol xàrter cap a Riad i demà, dimecres, s’entrenarà a l’estadi Prince Faisal, escenari de la supercopa, en el que serà l’últim assaig abans de les semifinals contra l’Osasuna. Serà l’estrena del vigent campió del títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)