Barça

“Estic content aquí i centrat”

Ronald Araujo Jugador del Barça

Ronald Araujo, un dels capitans i líders del Barça, reconeix que guanyar la supercopa ajudaria l’equip. “L’any passat va ser un punt d’inflexió. Volem que es repeteixi. És important per a l’equip i el club. Estem molt bé, venim de guanyar. És un repte. Tenim un gran grup i volem guanyar.” L’uruguaià té clar què cal millorar: “Falta contundència en les dues àrees. Ens està afectant a l’hora de tancar els partits i guanyar bé. Això ens va donar molt l’any passat, sobretot en defensa.” Sobre el rival, l’Osasuna, Araujo espera un “partit difícil”. “Sabem com juga. Intentarem guanyar, però és una semifinal.”

Interpel·lat sobre el seu futur i els rumors que el situen a l’òrbita del Bayern, Araujo va explicar que pensa en blaugrana. “A totes les finestres de transferències surten rumors de tota mena. És una cosa normal. Jo l’únic que puc dir és que estic centrat en el Barça. Estic molt content, enfocat a donar el màxim cada cop que vesteixo aquesta samarreta. Ho demostro.” El central, que aquest any és un dels capitans, va concloure; “És un privilegi portar aquest braçalet. Soc conscient de la responsabilitat que tinc. Intento ajudar l’equip, el club i els companys. En els moments no tan bons, intento animar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)