Barça

Xavi: “Hem fet un pas endavant”

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, ha celebrat el pas a la final de la supercopa. El terrassenc veu el Madrid millor que l’any passat, però confia en competir. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

La victòria i el pas a la final

“Estem contents. Estem en una altra final i en un clàssic. Era l’objectiu principal. Toca gaudir de la final i competir-la. No hem fet un partit brillant, però sí seriós i sobri. L’equip ha estat bé en molts moments. Era difícil avui tenir la pilota i generar davant una línia de cinc. Crec que hem merescut estar en la final. Hem dominat molt, ens hem sentit bé i hem tingut control, que és el que requeria el partit contra un Osasuna directe i vertical. Podríem haver generat abans, però ha estat un bon partit. Això ens donarà moral i confiança per diumenge”.

Repetir la final d’un any enrere

“Tant de bo. Va ser un dels millors partits des que estic al càrrec. Vam jugar a un nivell espectacular, vam fer un partidàs. Tant de bo ens surti igual. Crec que el Madrid arriba millor que l’any passat. Ahir el vaig veure molt fort, però intentarem dominar i portar el partit al nostre terreny. Volem jugar de tu a tu. No canviarem massa. Buscarem la nostra personalitat per guanyar. Estem molt motivats. Avui hem fet un pas endavant en joc, moral i confiança”.

El duel contra el Madrid

“Com podem guanyar? Amb la nostra metodologia, la nostra manera de competir i el nostre bloc. La prova i l’exemple és l’any passat. Vam estar millor que ells. També en la lliga, aquest any, vam fer un bon partit fins al minut 65 o 70. Vam tenir la sensació d’haver pogut aconseguir molt més. Per aquí ha d’anar el partit: dominar i treure-li la pilota. Volem que, més que mai, es vegi el nostre ADN i el nostre model de joc. És el partit ideal. Estem motivats i és el moment de demostrar el nostre millor futbol”.

Lamine Yamal

“Amb pilota, ho fa pràcticament tot bé. No perd, genera superioritats, etc. Tot ho fa amb sentit. La pena és que té 16 anys i quan va al xoc o en un duel físic, t’adones de l’edat que té. Llàstima que no en tingui més. És un futbolista cridat a ser important i marcar diferències. A part del gol, ha estat molt bé. Estem davant d’un talent extraordinari”.

Els canvis

“Tant João, com Pedri, com Lamine han estat molt bé. Els tres canvis han anat molt bé. Per això estan els futbolistes: per sumar quan se’ls requereix. Estic content”.

“Pedri ho aclareix tot, marca diferències. El pla era que jugués una mica més de 25 o 30 minuts. Està bé, amb bones sensacions. És una gran notícia per diumenge”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)