L’1x1 del Barça-Madrid

Per Clara Rodergas

iñaki peña (90’)
impotent
Poc va poder fer en els gols del Madrid. Com a molt, en el primer, estant enfonsat a la seva àrea. Va endevinar la direcció del penal de Vinicius, però el xut va anar fort i no va aturar-lo. Va evitar el cinquè al final.
araujo (90’)
nefast
Va tornar a actuar a la dreta per frenar a Vinicius, però el brasiler va aparèixer per dins en el primer gol i va ser més ràpid en el segon. Va fer-li un penal innecessari que va matar el partit i va acabar expulsat per doble groga.
kounde (90’)
desconnectat
Vinicius li va guanyar l’esquena en el primer. En el segon, ell i Christensen estaven molt separats i Rodrygo els va sorprendre. Va millorar en la segona part, fent un parell d’accions de mèrit, però va deixar la pilota morta en el quart.
christensen (90’)
superat
Com tota la defensa, va quedar retratat en cada acció ofensiva de perill del Madrid, especialment en els dos primers gols del partit. Rodrygo va colar-se entre ell i Kounde en el 2-0. En la línia de tots els seus companys.
balde (90’)
tou
El barceloní està a anys llum de la versió que va mostrar la temporada passada. Cada vegada que s’incorporava, es quedava sense idees, dubtant a l’hora de centrar. Carvajal no va tenir cap problema amb ell, guanyant cada duel.
gündogan (90’)
incrèdul
L’alemany va ser el més clarivident i el que va fer les coses amb més sentit en el joc ofensiu blaugrana. Va intentar calmar el joc quan calia i va distribuir bones pilotes, però la intensitat del Madrid també el va superar.
de jong (90’)
apagat
Barça perdut, mig del camp sense incidència i superat. El neerlandès no va aparèixer, ni amb conduccions, ni a la base. Va patir, com tots, per sortir. A davant, ningú era capaç de trobar espais.
sergi Roberto (61’)
passiu
El capità va ocupar la zona esquerra del quadrat, actuant com un fals extrem en atac. Va estar poc intens, deixant sola la seva marca en molts moments, deixant temps als jugadors del Madrid per pensar i atacar.
pedri (61’)
desaparegut
El canari va tornar a la titularitat, però va poder participar molt poc. Va tenir espurnes de bones accions, amb passades desequilibrants, però també va perdre moltes pilotes. Després de la inactivitat, va ser canviat a l’hora de joc.
ferran torres (61’)
fluix
Malgrat que va tenir l’ocasió més clara de la primera part, a banda del gol, amb un xut al travesser, va tenir poc encert. En defensa, on sempre fa feina, va anar sol a la pressió en alguns moments. Va ser substituït.
lewandowski (90’)
golejador
Va firmar un autèntic golàs, amb una volea perfecta que va semblar donar esperança al Barça després d’un inici molt decebedor. Però res. El Barça ja no va tornar a aparèixer; Lewandowski, tampoc.
fermín (29’)
nerviós
Tots els canvis del Barça van ser estèrils. Els nervis el van apoderar en un parell d’entrades fora de temps.
joão (29’)
estèril
Amb un Barça perdut, no podia sacsejar res. Va fer una bona acció, però Lunin li va treure la rematada.
lamine (29’)
inèdit
No va tenir ni una opció per desequilibrar. En el quart, ell i Araujo van estar força passius davant Vinicius.