Barça

Victòria, aire i classificació

El Barça ha tornat al camí de la victòria. El conjunt orientat per Xavi Hernández s’ha imposat (1-3) a l’Unionistas de Salamanca i respira, enmig de la turbulenta situació que travessa, amb la classificació per als quarts de final de la copa. No ha estat un partit senzill com ja s’entreveia davant de l’equip de primera divisió FEF. De fet, els blaugrana han començat perdent, però han aconseguit remuntar en la segona meitat.

Ja l’inici ha estat marca de la casa del Barça, que acostuma a començar fatal. I és que no s’havia dut ni un minut i Unionistas ha estat a punt de marcar. Losada s’ha trobat davant Iñaki Peña després d’una passada filtrada de Rastrojo, però no ha encertat i el seu xut ha anat a fora. Els locals, esperonats pels 6.000 aficionats presents al Reina Sofia, han fet el plantejament esperat; han cedit la pilota al Barça, endreçats en un 4-4-2 al seu camp, tot esperant per sortir al contraatac. I així han obert la llauna, amb una transició ràpida que ha finalitzat amb centrada de Serrano i golàs d’Álvaro Gómez (30’). Els culers, mentrestant, que han monopolitzat la pilota, ho han intentat, però pràcticament tot el què buscaven acabava en res o en córners, que no han aprofitat. Sí que han aprofitat un a l’altra bàndol per empatar. Just abans del descans, Unionistas n’ha centrat un, fruit d’una altra ocasió claríssima de Ratrojo que Iñaki Peña ha aturat, i en el contraatac del servei de cantonada, Ferran Torres (45’) s’ha trobat sol davant del porter i ha empatat. Aquesta ha estat l’única ocasió clara dels blaugrana en aquest primer acte, juntament amb una de Marc Guiu –la novetat en l’onze– que el sentinella local li ha aturat.

En la segona meitat, Unionistas ha perdut força i no ha estat capaç d’estar tant avançat. S’ha enfonsat, prop de la seva àrea i el Barça ho ha aprofitat amb dues accions individuals molt bones. Tot i això, li ha costat i Xavi ha fet entrar a Gündogan, Lewandowski i Pedri, avui suplents quan quedava mitja hora. Kounde (69’) amb un xutàs des de fora de l’àrea ha posat per davant als culers i, tot seguit, Baldé (73’) amb una bona jugada individual ha sentenciat. A punt ha estat però de ficar-se en el partit Unionistas, però Iñaki Peña, amb una doble intervenció sensacional ho ha evitat. Els culers doncs seran al bombo del sorteig dels quarts de final, que serà demà (13h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)