Barça

Paredes: “La motivació ja ve amb nosaltres”

Irene Paredes ha deixat enrere les lesions que l’han deixat fora molts partits. La central es veu forta i convençuda que el Barça pot sumar el primer títol del curs. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Jugar una final

“Gairebé totes estem acostumades a jugar aquests partits i sabem preparar-nos bé, independentment del que ens juguem. Una final és important, òbviament, però les que estem aquí tenim nivell de sobres per afrontar-la. A les joves els hi transmetem tranquil·litat i treball”.

Els quatre títols

“És el primer títol de la temporada i volem guanyar-lo. Ningú ha aconseguit els quatre. Nosaltres sempre volem batre més rècords i això passa per guanyar demà. De moment, ens hem de preparar bé per a demà i fer un bon partit. Això ens acostarà a guanyar el títol”.

El Llevant

“Tenen jugadores molt potents. Potser sembla que som un equip que defensa menys perquè comencem des de la davantera i, a vegades, no hem de córrer cap enrere. Estem capacitades. Entrenem aquestes situacions. Sabem a què juga el Llevant i que serà complicat”.

L’ambient

“Volem un estadi ple. No tenim cap dubte que hi haurà molts culers. Tenim la sort de disposar d’afició allà on anem i, a més, es fa notar. Comptem amb el seu suport”.

La motivació

“La motivació ve amb nosaltres. Cada dia entrenem per donar la millor versió individual perquè sabem que això ajudarà el col·lectiu. Volem ser millors cada dia. Això ens ajudarà a guanyar partits i títols. Sempre hi ha alguna cosa que ningú ha fet i nosaltres volem aconseguir-ho”.

Moment personal

“Estic bé. En els últims mesos se m’han ajuntat coses. Potser el meu cos no ha acceptat bé el fet de no haver descansat durant l’estiu, però estic forta i entrenant amb normalitat”.

Engen

“Li ha tocat fer de central per la lesió de Mapi. Tenim jugadores que compleixen molt bé. Ens identifiquem amb l’estil Barça i és igual qui juga. S’està trobant còmoda, ho està fent molt bé, com Martina”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)