Barça

“És un duel a cara o creu”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

El Barça es juga un títol a un partit. La visita a San Mamés pot significar el pas a les semifinals de la copa o acomiadar-se d’un altre torneig. El tècnic blaugrana, Xavi Hernández, és conscient de la importància i la dificultat del duel. “És molt important. És un duel en què ens juguem un títol a cara o creu contra un rival que potser no volíem, sobretot al seu camp. És potser un dels equips més en forma de la categoria. Estan molt bé i tenen les coses clares. És un equip valent, un rival molt difícil i en un escenari molt complicat, però estem preparats. Vam guanyar en un camp on no havia guanyat ningú. Recuperem sensacions. Demà és un partidàs i espero poder passar. Caldrà estar amb els cinc sentits per competir de la millor manera possible. Estem a tres partits d’una final”, va explicar el terrassenc.

Sobre si l’equip ha de fer, ara sí, el clic, Xavi creu que va més enllà. “Seria guanyar demà, les semifinals i el títol. Si passem, d’aquí a dues setmanes em tornareu a preguntar si és el moment clau de la temporada. Però sí, sobretot cal fer un bon joc. Vam estar molt bé l’altre dia. Demà serà diferent. Difícilment tindrem tanta possessió, però és el moment de competir i estar a les semifinals per lluitar per un títol”, va afirmar. Xavi va reiterar que el triomf a Sevilla ajuda un equip que se la juga cada setmana. “És una oportunitat. Cada partit és un examen, però ens ho prenem de forma positiva. Ens va anar bé la victòria al Villamarín, sobretot tenint en compte com ho vam aconseguir: sent una família”, va dir. Una família que creu que “hi ha lliga”.

Finalment, el tècnic va aplaudir el rendiment dels joves. “Estan molt preparats. Ara veig una fornada molt important. Es poden consolidar. Potser no els toca aquesta responsabilitat, però estem en la situació que estem: tenim una plantilla curta i una situació econòmica difícil de gestionar. Hem de recórrer a gent de la casa, però ho fem encantats, perquè donen la cara i estan a un nivell molt alt”, va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

El Barça amansa la bèstia i fa història

BILBAO (ENVIADA ESPECIAL)
 

Xavi: “Accepto la decisió del president i en un futur m’agradaria tornar”

BARCELONA
 

Mapi León rep l’alta mèdica hores abans de la final

Barcelona
 

Xavi: final de trajecte

BARCELONA
 

Fer bona la dita

BILBAO (ENVIADA ESPECIAL)
 

Les jugadores i la mentalitat guanyadora

BILBAO (ENVIADA ESPECIAL)
 

“Canvi de cicle? No ho comparteixo”

BILBAO (ENVIADA ESPECIAL)
 
Barça- Olympique de Lió
El rival

El llegat i l’aposta

BILBAO (ENVIADA ESPECIAL)
 
Barça- Olympique de Lió
Cata Coll

Present i futur

barcelona