Barça

Laporta: “El VAR està segrestat”

L’escàndol amb el VAR en el Madrid-Almeria ha provocat la reacció de Joan Laporta, que s’ha queixat formalment al president de la federació espanyola, Pedro Rocha. “M’ha dit que el que ha passat, passat està i que pensen intervenir en l’assumpte. També m’ha dit que els àrbitres no se senten pressionats, m’ha volgut tranquil·litzar en aquest sentit”, deia Laporta en una entrevista a Mundo Deportivo en què ha aixecat el to: “El nost.re equip està treballant bé. Estic segur que es veuran els fruits al camp pel que fa al joc i els resultats. Però és clar, no es pot adulterar més la competició amb decisions com les de diumenge passat. Si segueix així, serà molt difícil que aconseguim els objectius”.

“El VAR està segrestat, com maltractat per unes pressions que està fent el nostre rival de manera continuada. Ja no és puntual, fa temps que es fa”, diu Laporta, respecte a les dures crítiques als àrbitres que el club blanc fa a través del seu canal oficial de televisió. “El VAR és un instrument que ve per ajudar els àrbitres, i s’està convertint, pel seu mal ús, en un problema”.

“Soc un president que no s’amaga a l’hora de fer front a les situacions, i en veure aquesta injustícia, la denunciarem. Volem que aquells que tenen responsabilitat de solucionar aquest tema, preguin decisions per a corregir-ho”, diu Laporta en l’entrevista, que va més enllà: “Nosaltres estem acostumats a això, eh? Des de sempre lluitem contra els elements, que sabem quins són. Però és que aquesta vegada estaven sent massa evidents i per això la nostra queixa formal a la federació”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)