Barça

Balde es trenca

Problemes. El lateral es va fer una lesió muscular i Christensen va notar molèsties

El Barça no només va quedar eliminat de la copa a San Mamés, també va pagar un peatge car en forma de lesionats, tots a la zona defensiva. Balde i Christensen no van poder acabar el partit, si bé els casos d’un i altre són diferents. El més preocupant és el del lateral esquerre. En una arrencada per la banda en el minut 20 de joc, el barceloní va notar una punxada a la zona posterior de la cuixa esquerra. Immediatament va posar-se la mà en aquesta zona i va fer un gest a la banqueta. Balde es va deixar caure i va abandonar el camp amb clars gestos de dolor i tapant-se el rostre. A l’espera de les proves, el futbolista podria tenir un trencament al bíceps femoral i estar diverses setmanes de baixa. Héctor Fort va entrar en el seu lloc.

Pel que fa a Christensen, el central ja havia arribat just al partit. El danès va ser substituït al descans del partit contra l’Unionistas per unes molèsties que també van fer que es perdés el duel de lliga al camp del Betis. Ahir, i malgrat que Araujo també havia tingut problemes al genoll i no girava del tot rodó, també va acabar marxant abans d’hora per cedir el lloc a Pau Cubarsí. Amb això, el Barça va acabar el partit amb una defensa molt jove: Kounde (25), Araujo (24), Cubarsí (17) i Héctor Fort (17), amb una mitjana de 20,75 anys. L’altre defensa que hi havia a la banqueta era João Cancelo, que també havia arribat a San Mamés molt just i que havia forçat per ser convocat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)