En l’afegit i de penal

El Barça ha guanyat (1-2) al feu del Celta. Amb suspens, en un partit una altra vegada força millorable, amb agonia, en l’últim sospir, al minut 97 i de penal. L’autor del gol del triomf l’ha marcat Lewandowski, amb un penal, que ha hagut de repetir, després de fallar el primer en què Guaita l’hi havia aturat, però s’havia avançat abans del llançament del polonès. 3 punts pels culers, que tornen al camí del triomf i dormen tercers, a dos punts del Girona i a 7 del Real Madrid.

Ho ha salvat doncs l’equip orientat per Xavi Hernández, que no ha ofert una versió convincent. Després d’una primera part força igualada, Lewandowski (45’) ha avançat els culers. L’ariet, que ha marcat un doblet, s’ha tret del barret un golàs, amb un xutàs des de fora de l’àrea culminant una jugada iniciada per Lamine Yamal.

L’inici del segon temps ha estat dolentíssim pels blaugrana, que han vist com Iago Aspas (47’) empatava amb un xut que el peu de Koundé ha enverinat. Fins al final del partit, tots dos equips han tingut arribades de cert perill, però s’ha acabat decidint amb un penal en l’afegit, provocat per Lamine Yamal, que ha rebut una clara falta de Fran Beltrán. Lewandowski, a la segona, ha encertat i ha donat la victòria als barcelonistes.