Barça

L’1x1 del Nàpols-Barça

Per Oriol Tortajada

TER STEGEN (90’)
TRANQUIL
Tota la seva recuperació després de l’operació a l’esquena va estar focalitzada en arribar a aquest dia i així va ser. El Nàpols va xutar poc, però la que va tenir va fer diana. Cap porteria a zero i 5 gols rebuts en 3 partits des del retorn.
KOUNDÉ (90’)
VICTORIÓS
El duel particular amb Kvaratskhelia era un gran examen. El resultat: notable alt. Va anul·lar el georgià, el jugador amb més desequilibri del Nàpols. Kvaratskhelia, molest amb la substitució per Lindstrom i Koundé, sencer. La versió bona.
ARAUJO (90’)
PODERÓS
Sòlid en tot tipus de pilotes a l’àrea, sobretot en el joc aeri. Va estar ràpid i va guanyar la majoria de disputes contra Osimhen i companyia. Si a Munic van veure el partit, continuaran recopilant bons informes.
IÑIGO (90’)
RETRATAT
En una nit gran com ahir, Xavi va apostar per la veterania del basc per davant de Cubarsí. Malauradament va ser ell qui va aparèixer en la foto del gol del Nàpols, després que Osimhen li guanyés l’acció en el cos a cos.
CANCELO (90’)
SERIÓS
Per primera vegada des del seu retorn de la lesió va jugar sense la protecció al genoll i potser va influir en la seva confiança perquè va estar millor que a Vigo. De més a menys en el partit com tot l’equip en general.
DE JONG (90’)
REBEL
Irritat amb la premsa en la prèvia i enfadat amb Félix Zwayer per la groga vista al minut 15 per una falta molt justeta. El 2022 havia marcat un golàs en aquest mateix escenari, ahir va ser bàsic baixant a rebre entre els centrals.
CHRISTENSEN (86’)
COMPLIDOR
Xavi el vol en aquesta posició per passar l’escombra allà on no hi arriben la resta i això és el que es limita a fer el danès. Com en la resta de dies des que ocupa aquest rol, millor sense pilota que amb pilota. De nou, massa pèrdues.
GÜNDOGAN (90’)
INTÈRPRET
El millor futbolista del Barça en el partit. Qui millor ho va interpretar tot, sobretot en la primera mitja hora. Va fer lluir Meret en una canonada al primer temps i va fregar l’1-2 amb un xut que va sortir llepant al pal en el 94’.
LAMINE YAMAL (80’)
VALENT
Seu va ser el primer avís del Barça, amb un xut llunyà que va obligar a volar un exigit Meret. No el va cohibir ni la mística d’un escenari com el Diego Armando Maradona ni l’envergadura del partit.
LEWANDOWSKI (90’)
LETAL
Només havia marcat un gol en tota la fase de grups, però ahir, en una nit important, va tornar a facturar. Gran gol superant Meret amb una fuetada ajustada al pal. Suma 9 dianes en aquest 2024. El 12-M a Montjuïc, més.
PEDRI (86’)
LÚCID
Clarivident en l’assistència de l’únic gol del Barça en el partit. La seva passada a Lewandowski, amb sotana inclosa al rival, va ser una invitació al gol. Bona societat amb Gündogan a la part alta del quadrat.
JOÃO FÉLIX (4’)
REAPAREGUT
El portuguès va reaparèixer 22 dies després de la seva lesió. Va acabar viatjant a Nàpols però no estava cridat a ser important en el partit d’anada per una simple qüestió de tempos. Té tres setmanes per agafar el to i ser valuós en la tornada al Lluís Companys.
RAPHINHA (10’)
TEBI
Com la resta de companys que van entrar des de la banqueta va passar de puntetes pel partit. Sense temps per massa.
ROMEU (4’)
OXIGEN
Amb Christensen feixuc en el tram final, la seva entrada al camp va aportar certa vitalitat quan l’equip més ho necessitava.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)