Barça

Xavi: “No té cap lògica jugar demà”

Xavi Hernández. Prèvia del Barça-Getafe

Xavi Hernández ha atès aquest migdia els mitjans de comunicació en la prèvia del partit de demà contra el Getafe. S’ha queixat de l’horari i la data del partit tenint en compte que el Barça va jugar dimecres Champions contra el Nàpols i que ara vindrà una setmana neta de partits. També ha elogiat el treball de Bordalás.

Sobre el Getafe, el rival de demà

“Juguem a casa. Necessitem l’estima de l’afició. El partit contra el Getafe serà complicat perquè és un equip ben treballat, agressiu, molt competitiu... Sempre se li ha posat l’etiqueta d’equip defensiu, però jo el considero un equip valent, que pressiona a dalt, que ha tret punts en camps tan complicats com el Metropolitano. Bordalás li treu molt partit als seus futbolistes.”

Elogis a Bordalás

“M’agrada la intensitat dels equips de Bordalás. Que sigui un equip agressiu no vol dir que sigui defensiu. Col·loca la línia defensiva molt alta, pressiona a dalt, has de vigilar amb el seu futbol directe... No crec que el Getafe vingui a tancar-se tot el partit.”

El bon moment de Lewandowski

“L’equip ha millorat i per això en Lewandowski també ha millorat. Potser ha tingut major efectivitat en els últims partits però també crec que s’ha beneficiat que ara ataquem millor, estem millor posicionats, més intensos.”

Canvis en l’onze?

“Avui hem fet un entrenament de vídeo, més tàctic, el calendari és el que és. Alguna rotació farem però tampoc moltes. És un partit important i han de jugar els millors.”

Opcions a la lliga després que el Madrid perdés dos punts a Vallecas

“Fins que matemàticament puguem, lluitarem la lliga. Cada setmana és una història diferent. Nosaltres no hem tirat la tovallola. Guanyar demà ens donaria tranquil·litat. La idea és poder posar pressió al Girona i al Madrid. Tot són finals d’aquí al final de temporada.”

Molest amb l’horari

“Hauria estat millor per nosaltres jugar diumenge o fins i tot dilluns, però ens han col·locat el partit demà dissabte al migdia. No pot servir d’excusa, però ens hauria agradat un altre horari, sí. No té lògica jugar dissabte.”

L’estat de Ferran

“Les seves sensacions són bones, però no podem donar una data de retorn exacte.”

El perfil del futur entrenador

“De noms no te’n diré això està clar, aquesta és una pregunta per a Deco. Jo l’únic que crec és que el nou entrenador ha de tenir aquest perfil i aquesta manera d’entendre el futbol que s’ha tingut aquí al Barça. El meu successor ha de tenir ADN Barça.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)