Barça

Messi-Pep, el somni frustrat d’Ángel Torres

Barça. El president del Getafe ha explicat que va parlar amb Txiki d’un possible intercanvi Laudrup-Guardiola el 2008

Ángel Torres compartirà llotja presidencial avui amb Joan Laporta. El president que el 2008 va brindar a Pep Guardiola l’oportunitat d’entrenar el primer equip del Barça i el president que l’hauria volgut per al seu Getafe. Torres va desvelar en una entrevista al programa El Partidazo de la Cope que tant Guardiola com Leo Messi van estar molt a prop de signar amb el club madrileny. Torres va explicar la conversa que va tenir amb Txiki quan aquest exercia de director esportiu del Barça i tots dos van coincidir en un sorteig de la UEFA. Txiki li va confessar que Laudrup, aleshores al Getafe, era una de les opcions que hi havia damunt la taula com a substitut de Rijkaard, i Torres li va dir que ell estava interessat en Pep, aleshores en el Barça Atlètic. “A la sala VIP de l’aeroport es va parlar del tema, però a final de temporada es va precipitar tot, i en lloc de Laudrup van apostar per Guardiola. Però abans que això passés vaig parlar amb Pep i estava disposat a venir. Ho pot explicar ell mateix”, va assegurar Torres.

També va estar a punt de tancar la cessió de Leo. “Almenys tinc 10 samarretes de Messi. Cada temporada me’n donava una perquè ell sabia que era el meu ídol. He parlat sempre bé de Messi i ell tenia el detall de donar-me la samarreta quan anàvem a jugar al Camp Nou”, va explicar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)