Barça

“L’equip s’ha retrobat”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

Xavi Hernández va aparèixer content a la roda de premsa, després de l’actuació oferta pel conjunt que orienta. “L’equip s’ha retrobat. Ens faltava un gran partit a casa i l’hem fet. Hem fet un partit convincent i rodó”, va començar l’entrenador, que no descarta res. “És aviat i no tirem la tovallola. Acumulem 13 de 15 punts”, va dir. “Hi hem de creure fins que no ens quedin opcions matemàtiques. Amb aquesta victòria posem pressió al Girona i al Madrid perquè guanyin. Nosaltres hem d’anar fent la feina com hem fet avui”, va seguir el de Terrassa, que va insistir que veu l’equip ben viu pel que queda. “Som a temps. La Champions està oberta, i la lliga, ho intentarem. La copa i la supercopa estan perdudes. La resta, no”, va afirmar. El tècnic està satisfet amb la darrera versió que està mostrant el seu grup: “Hem fet un pas endavant. Ha canviat la concentració, l’agressivitat, no fem errades... Estem competint molt millor. Ve un tram decisiu de la temporada i veig l’equip molt bé.”

En aquest sentit, l’anècdota de la compareixença va ser quan va ser interrogat sobre si podria passar com en la lliga 2003/04, quan el Barça, amb ell sent jugador, va remuntar al Madrid una distància, arribats a aquest punt, de 13 punts. “Estic al·lucinant”, va reblar somrient. “És la primera suposició positiva que m’heu fet en dos anys i mig. Gràcies”, va continuar. “Jo hi crec. Tant de bo anem retallant distàncies i no fallem”, va cloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)