Barça

Aitana, nominada a millor esportista mundial de l’any als Laureus

Aitana Bonmatí ha estat nominada per al premi Laureus a la millor esportista mundial de l’any. La futbolista blaugrana, guanyadora de la Pilota d’Or, aspira a afegir un altre reconeixement de prestigi a un currículum espectacular. La seva companya Salma Paralluelo també ha estat nominada, en la categoria de revelació mundial de l’any.

Aitana lluitarà amb Shericka Jackson, Faith Kypgeon, Sha’Carri Richardson, Mikaela Shiffrin i Iga Swiatek. En categoria masculina, els finalistes són Novak Djokovic, Leo Messi, Erling Haaland, Armand Duplantis. Noah Lyles i Max Verstappen.

La selecció espanyola de futbol, vigent campiona del mundial, opta a millor equip mundial de l’any. Els altres aspirants són el Manchester City, els Springbooks –per la seva quarta copa del món de rugbi–, la selecció masculina alemanya de bàsquet, l’equip europeu de la Ryder Cup i l’equip de Formula 1 Red Bull

El 22 d’abril es coneixerà els campions de cada categoria, en una gala que es farà a Madrid. És la 25a edició dels Laureus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)