Barça

Laporta: “Hi ha lliga, és clar”

Barça. Els 13 de 15 punts en la lliga han generat optimisme en el club culer. Laporta, en la línia de Xavi, no llança la tovallola

Els 13 de 15 punts possibles assolits pel Barça en les darreres cinc jornades de lliga han generat optimisme en el club, tot i que la distància amb el líder, el Real Madrid, continua sent àmplia (vuit punts), quan queden dotze jornades per disputar-se (36 punts en joc). D’una banda, Xavi Hernández, que veu millora en l’equip, ho té clar. “És aviat i no tirem la tovallola”, va dir dissabte, després de golejar (4-0) el Getafe al Lluís Companys. “Hi hem de creure fins que no ens quedin possibilitats matemàtiques, tant de bo anem retallant distàncies i no fallem”, va completar el preparador. I, de l’altra banda, en la direcció també van en la mateixa línia. Així es va mostrar ahir el president Joan Laporta, present a la cloenda de l’Sports Tomorrow Congress 2024, les jornades d’innovació impulsades pel Barça Innovation Hub (BIHUB) –una empresa del club blaugrana que treballa per a impulsar projectes de recerca científica i la creació de nous productes i serveis relacionats amb la innovació en l’esport– que se celebren en el marc de Mobile World Congress. Allà, el dirigent va ser eloqüent, en l’única declaració en clau esportiva que va fer, a la sortida de l’acte: “És clar que hi ha lliga”, va assegurar.

Per alimentar tot plegat i reforçar-se amb arguments, a més de progressar futbolísticament l’equip necessita resultats, com els que està tenint, si bé és cert que aquests quatre triomfs i un empat de les darreres cinc jornades han estat contra rivals de mitja taula en avall. Diumenge (21 h) haurà de reafirmar-se en un estadi exigent, San Mamés, davant de l’Athletic Club, cinquè classificat, que és a vuit punts. El Real Madrid, per la seva banda, ja haurà jugat perquè visita el València un dia abans, el dissabte (21 h), en el sempre calent Mestalla.

LA DISTÀNCIA

El Real Madrid és a vuit punts i en queden 36 per disputar-se en el campionat

Desestimen la demanda contra LaLiga per l’acord amb CVC

El Barça, l’Athletic Club i el Real Madrid van ser els únics dels 42 clubs que componen LaLiga que va refusar d’unir-se al pla de l’ens presidit per Javier Tebas amb CVC. L’acord, ras i curt, consisteix que CVC fa una injecció de capital immediat a LaLiga i als clubs que la formen i, a canvi, adquireix un percentatge anual del resultat de l’explotació dels drets televisius durant 50 anys. Aquests tres clubs s’hi van oposar i van demandar LaLiga, però el Barça al juny se’n va deslligar i van quedar només l’Athletic i el Real Madrid.Ahir es va saber que la demanda va ser desestimada. Amb la sentència, el jutjat de primera instància número 15 va confirmar la legalitat de l’operació i va assenyalar que s’ajusta als marcs legals i estatutaris vigents. Els clubs hi poden recórrer en contra.

El Barça invertirà en ‘Made of Genes’

En l’acte del MWC, Laporta va anunciar l’entrada del Bihub en l’accionariat d’una nova start-up, Made Of Genes, una empresa especialitzada en estudis genètics. D’aquesta manera, l’entitat culer, a través de Bihub, participarà en aquesta empresa emergent catalana que elabora estudis genètics personalitzats per recomanar rutines saludables.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)